Inzameling

“INZAMELING”

Nodig_truitje

Alle soorten wol, breigarens en katoen voor het maken van truitjes en vestjes voor de kinderen in Tanzania. Ook in de regentijd kan het er erg koud zijn.

Nodig_bankVoor alle kinderen in Tanzania heb ik een trui gebreid, die hebben ze in de winter hard nodig. Want het kan dan behoorlijk koud zijn. Net als gebreide sokken die een goede vriendin breit. Vandaar dat ik vraag om wol, alle kleuren zijn welkom.

Nodig_muts

Voor alle kinderen die ze passen heb ik mutsen gebreid. Zeker in de regentijd wanneer het koud is kunnen zij deze goed gebruiken.

 Nodig_auto

Alle postzegels van de gehele wereld gebruikt/ongebruikt zijn welkom. Gestempeld of ongestempeld hebben wij ingezameld. Voor deze lading hebben wij ongeveer € 800,= gekregen. Verzamel aub iedere postzegel voor ons. Iedere euro die wij krijgen gaat naar het weeshuis in Sumbawanga.

Schoolmateriaal, alles wat schoolgaande kinderen nodig hebben. Potloden, gum enz. Geen normale pennen omdat deze te snel uitdrogen. Wat we nodig hebben is: alle soorten garen.
In Tanzania heeft Marianne Iwanetzki veel pleisters en verbandmateriaal voor de kinderen nodig.

Het nieuwe adres van Broeder Grooten sj is: Pastoor Wichersstraat 10-B, 6525 TN Nijmegen. Tel. 024-7852110
E-mail: grootenalex@gmail.com

Gaat U gerust eens bij hem thuis kijken in zijn boerderijwinkeltje.
U vindt daar een grote sortering van alle producten die wij verkopen. Ook heel veel glaswerk, gegraveerd of nog te graveren op bestelling.

Dhr. Olzheim neemt de werkzaamheden van hem over, om postzegels te vergaren en te verkopen, omwille van ons weeshuis (15 kids) te Sumbawanga – West Tanzania.

Dhr. K. Olzheim
Meerssenerweg 165
6224 AD Maastricht
Tel.: 043-3636113
Mail:  k.olzheim@home.nl